Η εταιρεία

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ AVENDI REAL ESTATE

AVENDI REAL ESTATE Αναζητήστε εκατοντάδες σπίτια, βίλες, διαμερίσματα και άλλα ακίνητα προς πώληση στα Τρίκαλα. Λάβετε συμβουλές από ειδικούς σχετικά με το πού και πώς να αγοράσετε ακίνητο.

Αγορά ακινήτου

Πολυτελείς κατοικίες και ευκαιρίες για ιδιώτες και εταιρικούς πελάτες

Πώληση ακινήτου

Πολυτελείς κατοικίες και ευκαιρίες για ιδιώτες και εταιρικούς πελάτες
ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ

Γιατί σε εμάς;

Ακίνητα στη σωστή τιμή

Αποτιμώντας δεκάδες ακίνητα κάθε μήνα, μπορούμε να δώσουμε σωστή εκτίμηση της εμπορικής αξίας του ακινήτου σας, με αποτέλεσμα να γίνεται γρηγορότερα εφικτή η αξιοποίηση του, χωρίς να προσπαθούμε να εντυπωσιάζουμε με ανεκπλήρωτες εκτιμήσεις και υποσχέσεις.

Ακριβής αποτίμηση

Η έμπειρη ομάδα μας, των εκτιμήσεων παρέχει ενημερωμένες, ανεξάρτητες συμβουλές σε ένα ευρύ φάσμα της ακίνητης περιούσιας, από μεμονωμένες αποτιμήσεις έως ολόκληρα χαρτοφυλάκια.

Επαγγελματική φωτογράφηση

Η παρουσίαση και το χρονοδιάγραμμα είναι το παν. Οι συνεργάτες μας είναι εκπαιδευμένοι να βγάζουν επαγγελματικές φωτογραφίες και να γράφουν λεπτομερείς περιγραφές των ακινήτων, όλα σε μία μόνο επίσκεψη. Το αποτέλεσμα: το ακίνητό σας είναι άμεσα διαθέσιμο για πώληση ή ενοικίαση.

Ολοκληρωμένο marketing

Ξοδεύουμε σημαντικά ποσά κάθε χρόνο, εξασφαλίζοντας ότι τα ακίνητα των πελατών μας θα λαμβάνουν τη μέγιστη προβολή σε διαφορετικά μέσα, όπως περιοδικά, εφημερίδες, έντυπα, μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, SMS και φυσικά στο διαδίκτυο.

Αναγνωρίσιμη ιστοσελίδα

Με χιλιάδες επισκέπτες κάθε μήνα, η Avendi.gr είναι αναγνωρίσιμη ιστοσελίδα στην Ελληνική διαδικτυακή μεσιτική αγορά. Η σελίδα μας με πρωτοποριακή και επαγγελματική προσέγγιση παίζει καίριο ρόλο στην επαγγελματική παρουσίαση του ακινήτου σας

Διαδικτυακό marketing

Εκτός της ιστοσελίδα της, η Avendi προβάλει τα ακίνητα και σε διακεκριμένες ιστοσελίδες αγγελιών, συμπεριλαμβανομένων των, XE Property, spiti24, spitogatos, tospitimou αλλά και σε μεγάλες πύλες του εξωτερικού. Επίσης μέσω της Google και Google Adwords έχουμε την καλύτερη διαφήμιση και παρουσία στο internet.